Tobias Turlette

Het oog eet eerst

 

Creativiteit zit in mijn genen. Altijd heb ik getekend, gecreeerd en fascinatie gehad voor mooie beelden. Na een start met een HBO opleiding economie, kroop het bloed waar het niet gaan kon en kon ik mijn creativiteit beter kwijt als kok in een professionele keuken. Hard werken, lange dagen en onder druk presteren heb ik daar tot in de finesse geleerd. Mooie gerechten smaken onbewust beter en steeds vaker ben ik die gerechten met een camera gaan vastleggen. Zo ondekte ik waar mijn werkelijke kracht lag en koos naast mijn toenmalige baan voor een fotografie opleiding in Rotterdam.

Inmiddels ben ik enige jaren zelfstandig fotograaf en vind ik het fantastisch verhalen te mogen vertellen in beeld. Het liefst ga ik documenterend te werk. Laat ik de momenten ontstaan, waardoor de beelden hun echtheid en meer nog, hun oprechtheid behouden. Ik werk veel met zwart-wit beeld, waar contrasten nog duidelijker zijn, maar wissel graag af met beeld in kleur. Ik bewerk foto's tot in perfectie en stel voor iedere opdracht een selectie van beste beelden samen tot een geschikte serie.

Sinds twee jaar ben ik gespecialiseerd in het maken van panorama afbeeldingen en maak ik voor Vallop - Virtuele meesters, Virtuele Tours.

www.vallop.nl

 

Waarom men mij kiest?

 • Scherpe tarieven
 • Ontspannen werksfeer
 • Snelle levering
 • Creatief
 • Professioneel

Ik bel u terug!

 1. Naam
  Voew uw volledige naam in.
 2. Telefoon
  Voer uw geldige telefoonnummer in.